Nu är det jul igen, nästan

För er som inte visste det så tänker jag berätta det nu, jag lever för julen, jag skojar inte. De flesta människor gillar julen, men jag kan inte ens beskriva hur mycket jag tycker om julen, den är så härlig och mysig! I alla fall, jag började lyssna på min jul-spellista på Spotify förra veckan, när många hade höstlov. En av mina favorit jullåtar är Decembernatt med Peter Jöback, är nog inte världens juligaste låt, men den är så fin och mysig att lyssna på.
 
Idag har jag i alla fall hunnit med att se tre filmer, Clueless, 27 Dresses och She's the man. Myste ner mig i min säng med min katt. Har även hunnit med ett besök på körskolan och ett gympass. Nu tänker jag leta upp en lite julig film att se på och mysa ner mig i sängen igen.
 
 Filmmys

Egentligen hade jag planerat att ha en hel filmdag idag, men eftersom att saker aldrig blir som planerade så blev det inte så. Men en film ska jag i alla fall se, och idag blir det Gone som är en thriller! Vilket förövrigt är en genre jag inte brukar se speciellt ofta. Tror nog ni kan lista ut hur jag hittade till den här filmen, hmm.