Anime tips: Love Live

 Tasty Peach Studios

Det andra paketet jag fick hem igår var från Tasty Peach Studios ett företag som finns i USA! De tillverkar söta smycken, t-shirts med tryck, gosedjur och peruker. De har flera riktigt fina saker så tycker verkligen det är värt ett besök.
 
Jag beställde deras Sugar Lucky Event pack, som då skulle inehålla en t-shirt och 3-5 smycken. Jag fick hem en riktigt söt t-shirt, ett nyckelband, två hårklämmor, en ring och ett halsband. Paketet kostade 320 kronor och det kostade 120 kronor att få det skickat hit, vilket var det som gjorde att jag inte beställde ett katt gosedjur eftersom det hade blivit ganska dyrt för allt.
 
Jag la min beställning den 2 april och redan samma dag skickade dem iväg paketet. Fick paketet igår, så det tog alltså mindre än en vecka att få det, vilket är väldigt snabbt! Jag fick paketet direkt i brevlådan så det var ingra extra kostnader. Det enda som jag tycker var lite dåligt var att det var ganska dyrt att få det skickat hit, men det är ju heller inget som företagen kan göra så mycket åt. Är i alla fall väldigt nöjd med min beställning och hade jag varit rik hade jag köpt varenda t-shirt de har ★~(◡△◕✿)Paket från W2beauty!

Blev så himla glad när jag fick hem två paket i brevlådan idag! Det är nästan lite som att öppna ett paket man får utav någon även om man liksom redan har en bild av vad det är som kommer vara i. I alla fall så kommer jag skriva lite om paketen och företagen jag beställde ifrån i två olika inlägg. Börjar med det största paketet som jag fick från W2beauty!
 
W2beauty är ett företag som drivs av en tjej som heter Alice och de säljer koreanska skönhetsprodukter. Det är allt ifrån smink till olika hudvårdsprodukter. Jag tycker priserna var väldigt bra, hittade inte någon produkt som var överdrivet dyr och det kostade endast 21 kronor att få det skickat till Sverige! Vilket jag tycker är ett riktigt bra pris, även om mitt paket inte var så jättestort.
 
Jag beställde den 29 mars och den 30 mars hade dem redan skickat iväg min beställning! Sen tog det ungefär 1,5 vecka att få hit det, men då är det inräknat helg + att det varit påsk med flera röda dagar. Jag var väldigt förvånad över att få hem paketet så tidigt i alla fall, eftersom det skulle så långt. En annan glad överraskning var att jag inte behövde betala några extra kostnader som till exempel en tull avgift eller så. Nu vet jag inte om det skulle kosta något mer ifall paketet varit större än vad det är.
 
Nog om det, nu till vad jag fick!
 Som ni ser är det en hel del grejer, eftersom jag också fick en massa prov exemplar också! Längst ner till vänster ser ni företagets visitkort.
Det här är alltså det som jag faktiskt köpte, från vänster; HOLIKA - Pig nose clear blackhead 3 step kit, Tony Moly - Panda's Dream eye patch, Tony Moly - Appletox smooth massage peeling cream & INNISFREE - Apple juice cleansing oil.
 Allt det här är alltså olika prover jag fått med, det är två ansiktsmasker, två rengöringskräm och de tre proverna längst fram har jag inte lyckats klura ut vad det är.
 
Jag är väldigt nöjd med det jag beställt, så nu ska jag bara testa och se vad jag tycker om produkterna! Men blev nästan sugen på att klicka hem lite mer saker redan igen. Men nästa gång tror jag att jag ska beställa lite mer, och även lite mer smink också!