Tasty Peach Studios

Det andra paketet jag fick hem igår var från Tasty Peach Studios ett företag som finns i USA! De tillverkar söta smycken, t-shirts med tryck, gosedjur och peruker. De har flera riktigt fina saker så tycker verkligen det är värt ett besök.
 
Jag beställde deras Sugar Lucky Event pack, som då skulle inehålla en t-shirt och 3-5 smycken. Jag fick hem en riktigt söt t-shirt, ett nyckelband, två hårklämmor, en ring och ett halsband. Paketet kostade 320 kronor och det kostade 120 kronor att få det skickat hit, vilket var det som gjorde att jag inte beställde ett katt gosedjur eftersom det hade blivit ganska dyrt för allt.
 
Jag la min beställning den 2 april och redan samma dag skickade dem iväg paketet. Fick paketet igår, så det tog alltså mindre än en vecka att få det, vilket är väldigt snabbt! Jag fick paketet direkt i brevlådan så det var ingra extra kostnader. Det enda som jag tycker var lite dåligt var att det var ganska dyrt att få det skickat hit, men det är ju heller inget som företagen kan göra så mycket åt. Är i alla fall väldigt nöjd med min beställning och hade jag varit rik hade jag köpt varenda t-shirt de har ★~(◡△◕✿)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo